Hornmusik.dk 

  Morgenmusik til sølvbryllupper, guldbryllupper & kobberbryllupper. 

 

"De Morgenfriske" er nogle festglade sølvbryllupsmusikanter, der leverer førsteklasses messingblæsermusik og topunderholdning. De tre musikere møder op iført høj hat, butterfly & smoking og medbringer sangblade til gæsterne med de traditionelle morgensange, "I østen stiger solen op", "Det er så yndigt at følges ad" & "Svantes lykkelige dag", også kaldet "Kaffesangen".

Indenfor underholdes der med mere velspillet hornmusik og efter at endnu en fællessang er afsunget, klinger tonerne fra Niels W. Gades berømte "Brudevals" frem. Rekvisitafdelingen står klar i kulissen med høj hat & brudeslør til brudeparret, og når dansegulvet er ryddet og den russiske dommer er klar, sættes valserytmerne i gang. Efterfølgende vil jublen ingen ende ta', og "De Morgenfriske" griber denne glædelige opstemthed og spiller deres ekstranummer, "Skålesangen" - den er altid populær!

 

Morgenmusik er en helt unik tradition i Danmark, som tager afsæt i den gamle spillemandstradition, hvor musikerne tager ud til folk i deres private omgivelser for at skabe fest og stemning. "De Morgenfriske" sætter en stor ære i at viderebringe denne helt enestående underholdningsform på bedste vis med velklingende blæsermusik.